torstai 31. tammikuuta 2013

Uutisia!

Kävi ihan päinvastoin kuin olin ajatellut. Scaris saapui Suomeen NYT, ja muita uutuuksia sitten varmasti myöhemmin..

Mutta missä Jinafire??:( Jumboon näitä tuli 1 laatikko missä oli 2 Skelitaa, 1 Frankie, 2 Clawdeenia ja yksi Rochelle. Näitä on tänään lähetelty maailmalle ja ainakin toistaiseksi varasto näytti olevan vähissä O_o toivottavasti näitä kuitenkin tilataan uudestaan.

Huomion arvoista on myös se, että nuket on valmistettu Indonesiassa. Hintaa oli 29,99€.


 
 
 
 
 

 

 

 
 
MAHTAVAA, että Skelitasta uskallettiin tehdä kunnolla luurangon näköinen. Odotan vanhempien kauhistuneita reaktioita. Monestihan vanhemmat kysyvät "lapseni toivoi monster high nukkea, mitä ne on?" ja sitten "hyiii miten rumia, tuommosenko se haluaa" :D


JA isoin yllättäjä:

 
Ensimmäisen aallon nukkeja!! Tai no, kyseessä lienee uusinta"painos" , mutta kuitenkin.
 
Ja kaikki satunnaiset monsterit siellä selailemassa, klikatkaa itsenne lukijoiksi niin saatte tietoa uutuuksista mahdollisimman pian :) !

keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Spectra

Näin painajaista, että joku oli myynyt ilman lupaani Spectran pois. Olin unessa hyvin tolaltani :D Innostuin ottamaan muutamia kuvia kaunokaisesta :) Viikonloppuna saattaisi olla hyvä aika nukkeostoksille .. ;) lisäinfoa luvassa tälläviikolla :)
 
 





maanantai 28. tammikuuta 2013

Rumimmat feikit-kisa

Hauskuutta iltaan (vaikkakin tälläinen "siipeily" ja ideoiden varastaminen onkin ärsyttävää). Hello kittyä kopioidaan, angry birdseistä tuli nopeasti "kiinaversiot" ym. Miksei siis MH-nukeistakin löydy jonkunlaista viritelmää, huippusuosittuja kun ovat ;D

Kommentoikaa siis mielestänne epäonnistunein versio, ja miksei onnistuneinkin;)

1.

 
2.
 
3.

Draculaura&Ghoulia? Ketkä ovat keskellä? Clawdeen&Frankie?
4.
 
5.
 
Kakkoskuvan "Operetta" on itseasiassa aika hieno :D Kolmoskuvan "Gothic angels":ssä ei ole oikein edes yritystä näyttää esikuviltaan..
 
(Kuvat Google kuvahaun kautta)

My dolls

 Nyt on nuket saatu hyllyyn. Tykkäsin ehkä aikaisemmasta hyllysysteemistä enemmän, mutta ei tullut napsaistua kuvaa siitä.

Ostin huuto.netistä yhden nuken,jonka toivottavasti saan jo tällä viikolla :) Lisäksi olen varautunut ostamaan uusia nukkeja, mutta en tiedä ehtivätkö ne saapua myymälöihin helmikuun aikana (niinkuin oli tarkoitus..) Voi tätä epätietoisuutta.


 
 
Noitten DDG-nukkejen ympärillä on liilat valot, jotka näkyy kuvassa huonosti, mutta livenä näkyvät hauskasti.

 HUOMIO!

Ostetaan (/vaihdetaan esim. vaatesettiin) B&W Skull Shore Frankien uima-asu
Ostetaan CAM-pää (mieluiten joku, jolla ei ole kulmahampaita)
Ostetaan 6xmustaa standi 1xvihreä standi (roller maze) 1xturkoosi(?) (skull shore)

Muut saattaisikin löytyä huuto.netistä, mutta tota Frankien asua en ole nähnyt.

tiistai 15. tammikuuta 2013

Clawdeen

Muutamia kuvia Clawdeenista. Mulla on enään muutama nukke täällä omassa kämpässä, oon muuttamassa isäni luokse hetkeksi. Nuket vein jo sinne (en halunnut että ne pyörivät jossain muuttolaatikossa ja menevät rikki),ja nää nuket saikin sitten isukissa aikaan hämmennystä:D Onhan se ne jo aikaisemmin nähnyt, mutta vasta nyt keksinyt oman teorian niistä. Käsittelen kuulemman vanhempieni avioeroa näiden nukkejen kautta :D Monster high terapiaa.. Korjasin kyllä tämän käsityksen, nuket on mulle harrastus enkä mä leiki niillä ja pidä mitään terapiaistuntoja niiden kanssa:D

Oletteko te saaneet kuulla nukkeharrastuksestanne kommenttia (positiivista tai negatiivista)? 

Mun kaverithan ei ole touhua erityisemmin kommentoinut, lähinnä tyyliin "tiesitkö, että tommosen nuken sijasta vois ostaa vaik mäyräkoiran.." ehkä suurin osa miespuolisista ei vaan kiinnittä tämmöseen huomiota:D mun miehen mielestä taas tää nukkeharrastus on söpöä:)





Että voikin olla kaunis nukke!



ps. pahoittelen jos tekstit menee miten sattuu,en saanut sitä korjattua:/ voi olla että johtuu siitä, että mun koneen välilyönti nappula on rikki ja jouduin aina kopioimaan jostain muusta tekstistä välilyönnin ja sen jälkeen kopioimaan sen omaan tekstiin:D Pitäs viedä kone huoltoon joo..

maanantai 7. tammikuuta 2013

Ghouls music


 Nekromantix on yksi mun lempibändeistä ja biisit&biisien nimet sopii tosi hyvin Monster High maailmaan.






    








lauantai 5. tammikuuta 2013

sneak peek

Oon koittanut taistella mun tulevan keijutytön kanssa. Modaan näitä CAM palasia varmasti kaikkien sääntöjen vastaisesti :D Ostin mm. hopeamaalia jota ei saisi käyttää muoviin.  
Olen pään joutunut maalaamaan monta kertaa alusta, kun olen koittanut asetella silmiä ja huulia (Design lab-osia) paikalleen ja joko silmät ovat menneet vinoon, "ryttyyn" tai ne eivät olekkaan sopineet tälle hahmolle.


Tässä kuvia kropasta ja hiuksista:




Vartalossa on yksi tatuointi kuvio ja jaloissa hilettä, joka näyttää luonnossa huomattavasti paremmalle kuin näissä kuvissa. Hiuksiin koitin viritellä helmiä, mutta siinäkin meni hermot kun helmien reiät ovat niin pienet ja peruukki hapsottaa sen verran, että helmiä on todella vaikea asettaa paikalleen.. Nyt hiuksissa on hieman hopeaa glitteriä. 


torstai 3. tammikuuta 2013

Aleshoppailua ja design lab


Niinkuin monessa muussakin paikassa, myös Br-leluilla ja Toys"R"Usilla on alkanut alennusmyynnit.




Iso Monster High Toys"R"Us kassi. Näitä ostin kaksi. Kaksi, koska koirani repi jo yhden palasiksi ja oon aika varma et se tuhoaa vielä yhden lisää, mut nyt oon varautunut :D Mun koira on ihan hirvee tuholainen, joka on syönyt/repinyt/pureskellut/raapinut rikki jo mm. pesukoneen johdon, tietokoneen johdon, useita listoja asunnosta, vaatteita, kenkiä, verhoja ym. mutta olen otukselle kertonut, että jos se syö yhdenkin mun nukeista, postitan sen postipaketissa takaisin Venäjän kaduille (ihan niiku mulla ois sydäntä tehä niin..). Muistaakseeni se ensimmäinen kassi oli pinkki, eli väri on vaihtunut. Voi olla että muistan väärin :D

No mutta mitäs sieltä kassista sitten löytyy?


Dot Dead Gorgeous nuket. Br-lelut. 20 € kappale (norm. 34,99€). Mun oli nää tarkotus ostaa jo aiemmin, mutta onneksi en vielä ostanut niin sain halvemmalla. Kissakaksosethan olisi nyt Toys"R"Usissa hyvässä alennuksessa (nettikaupasta tais loppua jo) , ne ostin normaalihinnalla heti kun ne ilmestyivät.

 Create-a-monster design lab 39,99€ (norm.64,99 €) , siihen Mystical lisäpakkaus 14,99 € (norm. 22,99€)  ja soiva musiikkikaappi 14,99€ (norm. 34,99€)

Paketti aukaistuna: 



Täytyy sanoa, että toi nukke on vähän pelottava ilmestys ilman silmiä ja huulia ;D

Ja v*tuikshan se meni. 


Kuvassa näkyy (toivottavasti saatte selvää), että aika huonosti tarttui. Mähän en ollut tähän tuotteeseen päässyt oikeen perehtymään, kun tätä pakettia ei ole ollut kuin vissiin yhdessä Br-liikkeessä myynnissä (ja se liike ei ollut se myymälä missä työskentelen). Mua ärsytti ihan suunnattomasti kun tajusin miten tää toimii. Siis nää tatuoinnit kiinnittyy vedellä. Jotenkin kuvittelin, kun tuote tarvitsee kuitenkin paristoja, että se "polttaa" tai jotenkin muuten kiinnittää tarrat nukkeen. Tyyliin nukke tonne labraan, ootellaan että nukke sillä aikaa valmistuu, valo ilmoittaa nuken olevan valmis, tadaaa! Sinulla on kaunis uusi nukke. Siis tätähän myydään jopa 75 € hintaan jossain nettikaupoissa. Öö, miksi maksaa 75€ kun voit ihan hyvin ostaa pelkkiä lisäpaketteja halvemmalla ja kiinnittää tatuoinnit vaikka vedellä+pumpulilla? Mä vielä luin Yoru Mistin postauksen lisäpaketista ja tatuointien kiinnittämisestä, mutta en tajunnut jotenkin että tää toimii samalla idealla, paitsi vaan hankalammin.. Säiliöön kaadetaan vettä, pumpataan sitä semmoseen tyynyhässäkkään, sitten siirretään tyyny oikealle kohdalle, esim kasvojen päälle, painetaan niin kauan kunnes valo sammuu.. vai hetkinen alkokohan se sitten palamaan :D no anyway that´s the deal. Onneks tää oli tarjouksessa (mullehan tää siis oli vielä pikkusen halvempi kun se 40 euroa), tykkään mukana tulleesta peruukista tosi paljon :D ja torso osalle on kans käyttöä. Tai sitten myyn tämän kokonaan (miinus yksi käytetty naama tarra) tai osina tai jotain. Ehkä tää sit oli vaan vähän liian lelu mulle, jos joku kouluikäinen neitokainen sattuu mun blogia lukemaan, olisi kiva kuulla mielipiteitä tästä :)




Musiikkikaapin ostin monstereiden tavaroita varten, ajattelin että siellä harjat, lemmikit, laukut, päiväkirjat ja muut pysyy tallessa. Kaappi soittaa MH tunnuslaulua, mutta tuskinpa ostan tähän uusia paristoja, sitten kun testiversiot loppuu. Jotenkin oletin, että kaappi soittaisi musaa aina kun oven aukaisee, mutta se toimiikin vain erikseen nappia painamalla. Mukana lukko ja kahdet avaimet.

En halua muokata "oikeita" nukkejani joten täytyy katsoa mitä kehittelen noitten CAM palasten kanssa.

Tämmöstä tänään :) Tiedättekö muita kauppoja, josta voisi tehdä hyviä ale löytöjä?

tiistai 1. tammikuuta 2013

Pohdintaa

Mä siis niiiiin haluaisin kaikki Wave 1 - nuket. Tutkin Ebaytä ja  voihan masennus..

Clawdeen Wolfin hinta pyörii $100-200 paikkeilla riippuen kunnosta. Draculauraa tarjolla eniten ja halvimmalla hmm. 

Ja  Wolfin päiväkirja erikseen myynnissä 30 dollaria "buy it now" ja lemmikki 45 dollaria, U serious?

Yhdellä myyjällä oli neljä ensimmäisen aallon nukkea (Clawdeen, Lagoona, Draculaura ja Frankie) myynnissä n. 600 dollarilla (euroissa n. 454 e). Yhdelle nukelle jäisi hintaa dollareissa n. 150 ja euroissa n. 113. 

Olen jostain blogista/blogeista (en kuollaksenikaan muista mistä) että vuoden 2012 loppupuolella, on jossain kaupassa (Hongkong?) bongattu vielä Ghouliaa :O

Samoin pohdiskelen, olisikohan tulevaisuudessa mahdollista, että alkuperäiset nuket julkaistaisiin uudestaan ja täsmälleen alkup. näköisinä.


Tuntuu, että nukkeja julkaistaan niin kauheeta vauhtia, ettei kerkeä oikeen kyytiin. Haluaisin ostaa vanhoja nukkeja, mitä ei ole kaupassa enään,  mutta toisaalta myös kaupassa olevia, koska niitä on taas myöhemmin hankala metsästää. Tiedän, että alkuvuodesta tulee myyntiin paljon "pakko saada" nukkeja, mutta olen ihan solmussa raha-asioiden kanssa ja nukkejen ostelun sijaan, pitäisi maksaa laskuja.. Huoh, ollappa lapsi taas!  Mun sisällä asuu pieni Peter Pan joka ei halua stressata vuokranmaksua ja visalaskua, se haluaa käyttää palkan keräilyharrastukseensa. Toisaalta, jos olisin eilen malttanut lähteä juhlimaan autolla, olisin voinut käyttää rahat juomien ja taksin sijasta muutamaan uuteen nukkeen. Nukeista on paljon enemmän iloa pidemmällä aikatähtäimellä..


Ihana Cleo

Pieni avautuminen heh ;)

Miau!

Ostin nämä nuket heti kun ne tulivat Suomeen, mutta avasin paketin vasta nyt. Pakettien aukaiseminen on aina niin jännää :> 


Tietenkin toi juliste valottui tosi hölmösti.. Nappasin sen baarista mukaan, nukkeja on kiva kuvata jonkun taustan kanssa :) 



Voi että mä olisin onnellinen jos vielä kaupassa sattuisin törmäämään Toraleihin. Olis varmaan pitänyt kierrellä enemmän kaupoissa ennen joulua jos jonnekkin olisi jäänyt "vanhoja" nukkeja. Minkäs teet, kun olet joulun aikaan aina 24/7 töissä :P




Kissat viihtyvät hämärässä ja minä&monsterini tykätään pääkalloista.



Meow!