lauantai 25. tammikuuta 2014

Ghoul spirit Frankie Stein






Sain taas miehen kuvaamaan :) Hän jopa ehdotti että tehtäisiin yhdessä monster high stop motion -video ja kuvatarina. Olen löytänyt sielunkumppanin;)

Tämän Frankien ostin Toys"R"Usista, josta mukaan tarttui myös Art Class Skelita. Br-leluista ostin Honey Swampin. Muitakin nukkeja on tullut ostettua, en edes muista mitä olen blogissani maininnut tai jättänyt mainitsematta. Noh, viimeaikoina on tullut hankittua ainakin GNO Spectra, Haunt the Casbah Clawdeen ja 13 wishes Abbey. Huuto.netistä ostin Classroom Lagoonan, nyt mulla on taas yksi Lagoona miltä puuttuu 1 evä.. pitäisi opetella kattomaan kuvia tarkemmin. Onko kellään, esim jollain, joka on customoinut Lagoonoita, ylimääräisiä/tarpeettomia eviä kaupan? Olisin kiinnostunut.

torstai 9. tammikuuta 2014

Supersankari Frankie

Ostin tämän Frankien huuto.netistä (29e). Sain mieheni ottamaan kuvia jee :D Hänellä on parempi kamera + enemmän kärsivällisyyttä säätää valoja ym. Tässä nukessa on kaikki kohdallaan <3 














lauantai 4. tammikuuta 2014

Ostoslistalla atm

Jeij sain töitä ^^ vihdoinkin mulla on varaa tilata Ebayn kautta jotain. Ensin täytyy hyödyntää Lekmerille tulevat uutuudet.

Ostoslistalla:

Basic Lagoona!!

 Slo Mo


Art Class Skelita









Muita nukkeja ostoslistalla:



















Mitä nukkeja te suunnittelette hankkivanne vuonna 2014 :)?