lauantai 2. tammikuuta 2016

2016, uusi nukke vuosi on startannut

Tein tänään vähän ale löytöjä. Ostin Ghoul fair Scarahin, Iriksen ja muutaman Disneyn Classic sarjan prinsessan Toys"R"Usista.
 
 



 
Tajusin vasta maksamisen jälkeen, että minultahan löytyy jo Scarah Screams (5-packista), enkä olisi tätä versiota oikeastaan tarvinnut... hintaa noilla Ghoul Fair (suomennettuna varainkeruukauhis) nukeilla oli kuitenkin vain 12,99 €, joten en viitsinyt palauttaakaan :D Keksin tälle nimittäin käyttöä, sillä joskus minua harmittaa, jos nukella on vaihtovaatteita mukana. Kun nukeilla ei leiki, ne menevät vähän hukkaan. Suurimmalla osalla nukeista tahdon pitää alkuperäiset vaatteet. Scarah sai kuitenkin uudet vaatteet I <3 Fashion Iris Clopsilta.
 
 
 
Uuu kylläpä Iris sai jännän hehkun itselleen aikaiseksi :D Iriksellä oli alun perin toiset kengät jalassa + legginsit. Legginsit teki kuitenkin asusta omaan makuuni liian sekavan. Iriksen normaalihinta oli 47,99 € ja nyt tarjouksessa 34,99€.
 
 
 
 Scarahin uusi tyyli
 
 
 
 
"Silmä"mimmit yhdessä. Kuvista voi päätellä varmasti, että pimeää on :D Voisko joku sponsoroida mulle uusia lamppuja kämppääni ;) ? Arvostan kaikkia, jotka jaksavat kuvata nukkejaan myös talvella tyylikkäästi. Tahtoisin ottaa muutamia kuvia ulkona, mutta voi hitto, että siellä on kylmä.
 
 
 
En ole mikään maailman suurin prinsessa fani. Nämä Classic Collection DP nuket olivat tarjouksessa 16,99 € (norm. 29,99€). Tähkäpäätä oli vain yksi jäljellä ja välillä itseäni vaivaa pakkomielle ostaa tämmöiset "harvinaiset" nuket. Ehkä tämä olikin harvinainen, olen muistaakseni nähnyt sen kauppojen hyllyillä vain kerran aikaisemmin ja onhan toi Tähkäpää aika söpö.
 
 

Pieni merenneito Ariel myös Toyssista. Ostin sen Ursulan kaveriksi. Ursula on aiemmin siis Virosta hankittu. Pahatar jäi Viroon, kun rahat loppui nyyh. Ehdottomasti paljon prinsessoja mielenkiintoisempia olisi noi pahikset. Toisaalta on kiva, kun kokoelmasta löytyy hyvis ja pahis. Pieni merenneito ei muuten ole ollenkaan lemppari Disney leffojani. En pidä itseäni mitenkään erityisen feministinä, mutta tarina on mielestäni typerä ja prinssi Eric ihan pöljä.
 
Sen sijaan Mulan on ihan paras. Miksei Mulan pääse ikinä Mattelin DP sarjoihin mukaan, vai eikö Mulania vain tule Suomeen?
 
 
Elokuvat ei yleensä erityisemmin liikuta minua. Sen sijaan Mulanissa vedet nousee silmiin tämän biisin aikana. Se tunne kun Mulan pääsee kiipeämään tolppaan... plus biisi on hyvä kanssa!
 
Br-leluissa olisi ollut tarjouksessa Boo York Uutuushahmot (ne kalliit viidenkympin) 21,99€ , mutta Jumbosta ne oli loppu ja Toyssissa ne eivät olleet tarjouksessa :/ Ainiin Freak Du Chic nuket olivat myös 21,99€ !! Sekä Br-leluissa, että Toys"R"usissa. Oivoi, kunpa olisin malttanut mieleni... Br-leluissa on omasta mielestäni aina tosi hyvät alet. En vain uskaltanut riskeerata. Pelkäsin, että nuket ehtivät loppua ennen alennusmyyntejä. Arvasin tosin heti, kun nuket tulivat myyntiin, että esim. Frankie tuskin tulee olemaan kovin suosittu. Myös Monster High exchange nuket ovat tarjouksessa 15,99€ ainakin Toys"R"Usin puolella. Verkkokaupasta löytyy, Vantaan myymälässä en näitä nähnyt.
 
AgitéMaria vihjaisi Cittarissa olevan melkein kaikki nuket alennuksessa, mutta itse en ole siellä ehtinyt vielä pyörähtämään. Siellä olisi vissiin ainakin Boo York Nefera ja Catty alennuksessa, mutta muuten taitaa Br-lelut ja Toys"R"Us viedä voiton alennuksillaan :)