perjantai 4. maaliskuuta 2016

pääsiäismuna vertailu, osa 1


 Ajattelin tehdä pienen pääsiäismuna vertailun. Näitä Disney suklaamunia ostin kaksi. Ensimmäisestä tuli Rumpali kani.



Toisesta tuli Bambi.


Olisin halunnut eniten nuo dalmatialaiset, mutta toisaalta Rumpali+Bambi oli kiva yhdistelmä saada, koska ne ovat samasta elokuvasta.


Kinder munista on tullut tämmöisiä tyttöversioita, mitkä tunnistaa tosta pinkistä kukkakuviosta. Joka viides muna sisältää palace pets yllärin. Tai niin väitetään :D Kolmas muna eikä palatsin palleroa... viime vuonna mulla oli vielä surkeampi tuuri, kun koitin havitella minion hahmoja. Nyt tavallisissa kinder munissa tulee kung fu panda hahmoja. Siis 1/5 on panda/tmv.



Tuli tommonen ruma kissa, minkä pää kääntyy.

Nää isot Star wars munat on kauheita pettymyksiä tänä vuonna tai sitten en vaan ole saanut niitä missä on sisällä magneetti tai vastaava. Mulla on semmonen mielikuva, että aiemmin näistä tuli tarroja, jonka lisäksi se magneetti tai pyyhekumi.


"Ball shooter" vissiin joku hyrrä? Aiemmasta tuli joku "disco disc" minkä idea ei auennut ollenkaan ja roskiin lensi. Prkl...

Mä en muuten läheskään aina edes syö sitä suklaata :D kindereissä on paras suklaa, rölli munissa ihan törkeän pahaa joskus vuosia sitten. Muistelisin, että suklaata sitten rölleissä muuteltiinkin. Melkein samalla rahalla ostelis jotain pikku figuureja, mutta kun mä haluan sen yllätyksenä!

Kinderin kohdalla mua ihmetyttää, miksei figuureja laiteta muniin enemmän. Kustannuksien takiako? Vanhat Kinder hahmot oli ihan parhaita.


Näitä krokoja mulla oli 1,4,8 ja 10. Hai hahmoja tais olla enemmän.


Kuka muistaa nää oudot heput? :D näitä kääntelemällä sai tontun näköisestä hyypiöstä esimerkiksi virtahevon.

Oletteko saaneet pääsiäismunista mitään kivaa tänä vuonna? Itse kallistuisin kyllä niiden disney munien suuntaan. Maksavat euron ja melkein kaikista tulee figuuri.