perjantai 8. maaliskuuta 2013

Kuvia uusimmista nukeista











3 kommenttia:

  1. Aivan ihania! :D Voi että olen niin rakastunut tuohon Lagoonaan ^_^ Susineiti on myös mahtava! Onnea uusista upeista tyttösistä! :)

    Lupasin kertoilla reklamaatiojutusta kun eteneepi. Sain korvaukseksi ihanan tuotekorvauspaketin, jossa oli uudet nuket ja vähän muutakin pientä kivaa, mutta jouduin palauttamaan osan nukeista takaisin sillä olivat liimassa. Pyysin uusia tilalle ja nyt odottelen miten juttu etenee. Vanhat nuket meni valmistajalle tutkittavaksi ja lupasivat ilmoittaa kun sieltä kuuluu jotain.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mäkin ihailen Lagoonaa ahkerasti, on jotenkin niin raikkaan ja suloisen näköinen :)

      Kiva kuulla, että vastasivat reklamaatioon :) Saitko samat nuket tilalle kuin mitkä lähetit vai jotain muita uusia? Musta tuntuu, että mulla alkaa olemaan muitakin liimaongelmaisia nukkeja, mutta paha sanoa kun niillä on niin paljon lakkaakin päässä. Mietin johtuuko liimasta vai vahvasta lakasta..

      Poista
    2. Osa oli samoja, mutta osa oli sitten jotain muuta näistä vahemmista sarjiotsta. Ei mitään tämän vuoden uutuuksia. Jos on liimaongelmainen lakkapäinen nukke, niin tunnistin itse Toralein ainakin siitä, että sillä alko pehmenemään kampaus. Sitten kun vähän rikoin sitä lakkakampausta, niin alta paljastui aikamoinen liimaongelma. Juurista tunnistaa. Sieltä sen pitäisi aiankin tarttua sormiin jos sitä on tullut päästä ulos.

      Poista