perjantai 12. heinäkuuta 2013

Music festival girls

 Pitihän nää nuket metsästää käsiin heti. Abbey löytyi ensimmäisenä Jumbon Stockmannilta. Pari päivää myöhemmin halusin mennä katsomaan Helsingin valikoimaa, jossa olikin tarjolla kaikkia kolmea. Koitin kauheasti arpoa Clawdeenin ja Venuksen välillä kumman ottaisin. Joko poikaystäväni oli tosi kyllästynyt leluosastoilla pyörimiseen tai sitten halusi muuten vaan ilahduttaa minua ja osti sekä Venuksen että Clawdeenin minulle :) Jeij!






Promokuvat eivät saaneet minua innostumaan MF Clawdeenista, mutta ai että se on luonnossa kaunis. Ihanat meikit ja kesäiset hiukset.
 


Abbey oli pakko saada. Harmikseni Abbey oli näistä huonolaatuisin. Hiukset takkuiset ja vähän tahmean oloisetkin.Kasvot tuntuvat eroavan muuten paljon aikaisemmista versioista. Täytyisi tehdä vertailu ja katsoa onko asia oikeasti näin. Kasvot tuntuvat jotenkin sirommilta.
 


Venukseen taas ihastuin nähtyäni siitä kuvan, mutta livenä vaikutelma on jotenkin valjumpi. Olisin toivonut räikeämpää meikkiä tai koko pinkkejä hiuksia. Nyt MF Venus näyttää Basicin pikkusiskolta.


Jep, Abbeyn V.I.M tarra on liimattu väärinpäin.
 


Kengät ovat ihanat pitkät läpikuultavat saappaat. Mutta mites nuo pinkit koristeet? Ne on kuminauhoilla kiinni. Uskaltaako ne katkaista, pysyvätkö ne ilman? Ja miksi ne eivät ole suoraan kengässä kiinni..





I <3 Fashion Abbeystä koitan laittaa seuraavaksi kuvia. Jonkunlainen juhlapostauskin pitäisi varmaan tehdä: nukkeja on nyt yli 50 kpl. :)

7 kommenttia:

  1. Ihania tyttösiä! Venus on niin nätti!

    VastaaPoista
  2. Näkyykö niissä Abbeyn saappaissa mitään systeemiä (tyyliin "kolo ja nypykkä", heh, en osaa selittää) joilla ne pinkit koristeet on kiinni? Siis muuta kuin ne kuminauhat? On meinaan aika hiton typerä systeemi, jos ne ei pysy ilman kuminauhoja! Kokeile vaikka liikutella niitä koristeita siellä kuminauhojen alla ja katsoa näkyykö mitään kiinnitysjuttua. Sitä ennen en kyllä suosittelisi poistamaan kuminauhoja. Ja jos millään viitsit, niin kerro sitten pysyvätkö kiinni ilman kuminauhoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ollut semmosta kolo/nypykkä systeemiä (tajusin mitä tarkoitat:D) , mutta jonkunlainen kolo ja ura mihin ne saa napsautettua, että kyllä ne näyttäis pysyvän ilman kuminauhojakin. Otin siis kuminauhat pois :)

      Poista
  3. Abbey tosiaan näyttää todella vieraalta :O Onko kyse nyt siis vain sinun yksilöstäsi, vai ovatko kaikki Music Festival Abbeyt tuon näköisiä? Todella kaunis tyttönen erilaisuudesta huolimatta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä kaikki näyttivät tuolta :o Saa nähdä, miltä Abbey jatkossa näyttää, muuttuihan Spectrankin kasvot.

      Poista
  4. Ihania tyttösiä ^.^!
    Hihi, venus näyttää viimeisessä kuvassa melkein pelästyneeltä :D

    VastaaPoista