sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Uusi Draculaurani ^^

Eipä ole hirveästi tullut kirjoiteltua tänne. Mua on ottanut niiin paljon päähän kaikki ihanat nuket kaupoissa, koska tili on ihan nollilla. No nyt kuitenkin sain ostettua yhden nuken synttäreideni kunniaksi (On ihan ok ostaa itelleen 22-vuotis lahjaksi nukke). Jouduin hetken arpoa I <3 Shoes Cleon ja Draculauran välillä, mutta päädyin nyt Draculauraan. Keltainen väri on niin virkistävää vaihtelua Draculauralla:)








 Tällä Draculauralla on selvästi aikuisempi tyyli, vertailun  vuoksi lapsellisempi/nuorekkaampi Lala oikealla.

Mitäs tykkäätte :)? Kumman Draculauran valitsisit ylläolevista?


11 kommenttia:

  1. Onnea nukesta! (ja synttäreiden johdosta myös) :)

    VastaaPoista
  2. Haussskkkkaaa syntymäpäivää :3
    Mä saatan saada kans yhen Draculauran joululahjaks mil on vähä keltasta, mut en kerrokkaa sen enempää :P (ite ottaisin ton i heart shoes lalan)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Hmm mikähän se on, noh siitä varmaan tulee kuvia blogiisi jos saat sen :)

      Poista
  3. I<3Shoes Lala on mun suosikki-Draculaura kaikista, tilasin ittellekkin sen joululahjaksi! :) Et ole muuten ainut joka ostaa "vanhoilla päivillä" itselleen nukkeja lahjaksi, mä täytin tossa vasta 19 ja ostin nuken!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ite mietin ostavani joululahjaksi itselleni Haunt the casbah Clawdeenin :) Koska ei kukaan muukaan nukkea mulle aio jouluksi ostaa :D

      Poista
  4. Suloinen Draculaura, ja onnea myös synttäreiden johdosta !! n w n

    VastaaPoista
  5. Tämä on kyllä ihana Draculaura! Jotenkin kivan tyylikäs ja aikuismainen muihin verrattuna. Lisäksi tykkään kovasti tämän Draculauran kampauksesta. Tuo suora otsis, kun ei kuulu suosikkeihini. Eli noista kyllä valitsisin I <3 shoes:n. Olin itsekin jo haaveillut tästä!

    Onnea synttäreiden johdosta! Ostin jokin aika sitten itselleni nimpparilahjaksi Cattyn. Ja nyt tilasin joululahjaksi pari nukkea, kun sai Amazonista edullisesti. Joskus ei auta muuta, kuin ostaa itse itselleen! Ei tulisi kyllä ihan äkkiä näin aikuisena mieleen pyytää nukkea lahjaksi keneltäkään (vaikka exä aikanaan tarjoutuikin sellaisilla lahjomaan. Harmi, ettei nykyinen poikaystävä oikein ymmärrä harrastuksen päälle!) ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt mä vasta tajusin mikä on se juttu minkä takia en aina Draculaurasta tykkää, tai jos tykkään muuten niin joku juttu häiritsee kokonaisuutta. Se on se suora otsis! :D Abbeylle se sopii tosi hyvin, mutta Draculauralle ei niinkään. Mitkä nuket tilasit jos saa udella?:) Haluaisin itekkin tilata Amazonista, mutta pelkään sen olevan liian hankalaa:D

      Poista
    2. Joo, mullakin se otsis häiritsee monen nuken kohdalla ja siksi Draculaura jää usein hankkimatta. Jostain syystä näitä otsahiuksettomia Draculauroja ilmestyy suomeen vähän niukanlaisesti.

      Tilasin 13 wishes Gigin ja Lagoonan. Mäkin välttelin Amazonista tilaamista pitkään, kunnes viimein päätin tutustua sivustoon. Kun tilaa Amazon.uk:sta (eli enkkujen amazonista), niin ei mene tullia. Jos tilaa yli 25 eurolla, niin ei tule postikulujakaan, kun valitsee sen Free Super Saver -toimituksen. Mulla tuli paketti perille neljässä päivässä, eli tosi nopeasti! Ainoa huono puoli tuossa on se, että maksuvälineeksi kelpaa vain luotto (tai electron) kortit. Olisin mielummin maksanut PayPalilla. :)

      Poista