lauantai 25. tammikuuta 2014

Ghoul spirit Frankie Stein






Sain taas miehen kuvaamaan :) Hän jopa ehdotti että tehtäisiin yhdessä monster high stop motion -video ja kuvatarina. Olen löytänyt sielunkumppanin;)

Tämän Frankien ostin Toys"R"Usista, josta mukaan tarttui myös Art Class Skelita. Br-leluista ostin Honey Swampin. Muitakin nukkeja on tullut ostettua, en edes muista mitä olen blogissani maininnut tai jättänyt mainitsematta. Noh, viimeaikoina on tullut hankittua ainakin GNO Spectra, Haunt the Casbah Clawdeen ja 13 wishes Abbey. Huuto.netistä ostin Classroom Lagoonan, nyt mulla on taas yksi Lagoona miltä puuttuu 1 evä.. pitäisi opetella kattomaan kuvia tarkemmin. Onko kellään, esim jollain, joka on customoinut Lagoonoita, ylimääräisiä/tarpeettomia eviä kaupan? Olisin kiinnostunut.

8 kommenttia:

  1. IHANAAA! <3
    Mulla ois 13 Wishes Lagoonan ylimääräinen evä, en pidä jaloissa eviä koska toinen hävis, ja päätin että säilytän ne jossain boxissa kun hankin lisää Lagoonoita :/ Itekkii hankin tänää muute uuden nuken :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ootko myymässä sitä vai pidätkö itselläsi varalla? :) toisaalta se on vissiin eri värinen kuin muiden lagoonoiden evät.

      Poista
  2. Ihania kuvia ja mahtava mies sinulla! :) Tuo Frankie on kyllä ihana. Sininen raita tukassa näyttää kivalta. Ja tykkäsin hirveästi tuosta ensimmäisestä kuvasta, jossa nukke heijastuu lasialustasta (pöytä?).

    Vau, olet hankkinut tosi monta uutta nukkea! Noista olisi kyllä kiva nähdä kuvia täällä blogin puolella (mulla kun ei niitä vielä ole, niin on mukava ihailla muiden omia). Ajattelin jo itse hankkineeni monta, kun innostuin alennusmyynneillä hamstraamaan kolme kahden päivän sisään. Tuo Lagoonan irtoava evä on kyllä ärsyttävä ilmiö! Mulla Skull Shoresin evät tuppaavat irtoamaan vähän väliä ja toiselta Lagoonalta en ole edes viitsinyt postaa kuminauhoja niiden ympäriltä, kun eivät muuten pysy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu keittiötasosta ;D Haluaisin kuvata uutukaisiani, mutta ulkona on kylmä ja sisällä pimeä, itse kun en jaksa mitään valoja viritellä :D Tulispa jo kevät! Mulla on onneksi muutamassa Lagoonassa kuminauhat kiinni. Häiritsee hirveästi jos nukelta puuttuu joku osa. Kai se täytyy ebaysta koittaa metsästää ne evät:D

      Poista
  3. Odotan innolla teidän stop motion videotanne!! :)

    VastaaPoista
  4. Vau, olet saanut lähiaikoina vaikka mitä ihania nukkeja! Kaikista eniten haluaisin itse Honey Swampin, ja Art Class Skelitakin ois kyllä kiva c:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Honeyn tukka on ihan mahtava ;) Lisäsin nyt Art Class Skelitasta kuvia :)

      Poista