keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Vanhaa&Uutta


 
Selasin huvikseni Br-lelujen vanhoja kuvastoja. Monster High on rantautunut Suomeen vuonna 2011. Joulukuvastossa MH esiteltiin näin:

 
Vuosi 2012:
 
 
 
Tammi-Helmikuussa Suomeen tulossa:
 
 
 
 
Plus figuureja esim.
 
 
Nyt on ollut puhetta monsterien uudesta tulevasta ulkonäöstä. Kyllähän ne aika feikeiltä näyttävät. Tylsiltä ja nössöiltä myös.
 
Toisaalta esim. tämä nukke on aika pelottavan näköinen, en usko lasten tätä erityisemmin haluavan. Keräilijät asia erikseen, itselleni ainakin must have:
 
 
Itse lopetan keräilyn, jos monsterit muuttavat paljonkin tyyliään. Pitkään aikaan ei ole tullut ostettua esim. mitään budget nukkejakaan, koska vaatteet on ollut niin blääh. Freak du chic oli kyllä hyvä sarja ja nämä kolme uutta "merihirviötä" ovat myös todella mielenkiintoisen näköisiä. Omasta mielestäni Mattelilta ei olísi laisinkaan fiksu veto muuttaa MH-nukkejen ulkonäköä oleellisesti. Aikuiset keräilijät kuitenkin pistävät harrastukseensa aika paljon rahaa ja uudet nuket tuskin vetoavat valtaosaan aikuisista.
 
Pst! Vinkatkaa alennusmyynti nukke löytöjänne kommentteihin:)

3 kommenttia:

  1. Cittarissa melkein kaikki nuket alennuksessa, itselle tarttui mukaan Boo York Nefera hintaan 19,95€. Myös Robinhoodissa näytti olevan (ainakin Bratzit) alessa, mutta sieltä ei lähtenyt mitään mukaan, joten en osaa tarkemmin sanoa. Tänään ois tarkotus käydä vielä ainakin Anttilan alennukset tsekkaamassa :)

    VastaaPoista
  2. Ihania löytöjä:) Erityisemmin en odota noita uusia nukkeja, mutta Batsy Claro ja Isi Dawndancer voisivat kiinnostaa (:3)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo tolle batsylle oikein lämmenny, mutta isi on hankittava:)

      Poista