perjantai 4. maaliskuuta 2016

pääsiäismuna vertailu, osa 1


 Ajattelin tehdä pienen pääsiäismuna vertailun. Näitä Disney suklaamunia ostin kaksi. Ensimmäisestä tuli Rumpali kani.Toisesta tuli Bambi.


Olisin halunnut eniten nuo dalmatialaiset, mutta toisaalta Rumpali+Bambi oli kiva yhdistelmä saada, koska ne ovat samasta elokuvasta.


Kinder munista on tullut tämmöisiä tyttöversioita, mitkä tunnistaa tosta pinkistä kukkakuviosta. Joka viides muna sisältää palace pets yllärin. Tai niin väitetään :D Kolmas muna eikä palatsin palleroa... viime vuonna mulla oli vielä surkeampi tuuri, kun koitin havitella minion hahmoja. Nyt tavallisissa kinder munissa tulee kung fu panda hahmoja. Siis 1/5 on panda/tmv.Tuli tommonen ruma kissa, minkä pää kääntyy.

Nää isot Star wars munat on kauheita pettymyksiä tänä vuonna tai sitten en vaan ole saanut niitä missä on sisällä magneetti tai vastaava. Mulla on semmonen mielikuva, että aiemmin näistä tuli tarroja, jonka lisäksi se magneetti tai pyyhekumi.


"Ball shooter" vissiin joku hyrrä? Aiemmasta tuli joku "disco disc" minkä idea ei auennut ollenkaan ja roskiin lensi. Prkl...

Mä en muuten läheskään aina edes syö sitä suklaata :D kindereissä on paras suklaa, rölli munissa ihan törkeän pahaa joskus vuosia sitten. Muistelisin, että suklaata sitten rölleissä muuteltiinkin. Melkein samalla rahalla ostelis jotain pikku figuureja, mutta kun mä haluan sen yllätyksenä!

Kinderin kohdalla mua ihmetyttää, miksei figuureja laiteta muniin enemmän. Kustannuksien takiako? Vanhat Kinder hahmot oli ihan parhaita.


Näitä krokoja mulla oli 1,4,8 ja 10. Hai hahmoja tais olla enemmän.


Kuka muistaa nää oudot heput? :D näitä kääntelemällä sai tontun näköisestä hyypiöstä esimerkiksi virtahevon.

Oletteko saaneet pääsiäismunista mitään kivaa tänä vuonna? Itse kallistuisin kyllä niiden disney munien suuntaan. Maksavat euron ja melkein kaikista tulee figuuri.6 kommenttia:

 1. Mä oon ostanut MLP pääsiäismunia, niistä molemmista tuli sellaiset kumiset rannekkeet. Ne oli ihan kivoja :) Star Wars munista olen saanut suerpallon (kissat tykkää), pyyhekumin ja sen hemmetin disco discin! Siis mä en ymmärrä sitä yhtään, yritin käännellä ja väännellä ja saada itseni tajuamaan sen idean, ei toiminut. Roskiin meni täälläkin :D
  Sitten on muutenkin tullut osteltua satunnaisia pääsiäismunia, mutta ei mitään ihmeempää ole tullut saatua. Kun tulisikin edelleen noiden krokotiilien kaltaisia juttuja, mulla oli aikanaan jokainen kroko! Niitä ennen taisi Kindereissä olla ne ihanat kilpikonnat, muistan kun pikkutyttönä keräsin niitäkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi rannekkeet kuulostaa kivoille :) viimevuonna sain mlp munasta tatuointeja, mitkä jäi käyttämättä. Ranneketta voisin mahdollisesti käyttääkkin :D

   Poista
 2. Noita Disney-sarjan hahmoja oon yrittänyt saada kiukulla kasaan mutta mulle tulee koko ajan tuplia (ja dalmiksia eniten xD)

  90-luvun kinderit oli/on ihan parhaita! Wink wink mulla on niistä paljon tuplia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä me voitais tehä vaihtokauppa, jos mulla noita disney hahmoja alkaa kertymään? :) noi ysäri hahmotkin mua kiinnostais, vinkkauksesta päätellen saattaisit myydä ylimääräisiä? ;D

   Poista
  2. Mä sainkin jo onneksi kaikki Disneyt kasaan mutta voin myydä kyllä noita mun tuplia jos haluat :) Ja niitä ysäreitä myös ;) Pistä mailia saritaj@hotmail.fi

   Poista
 3. Sait ihan tyhmän yllätyksen tyttökinderistä! Itse olen saanut niistä Palace pets-juttuja ja myös tavallista kinder-roskaa. Kinder-yllärit oli kyllä hienompia ja parempi laatuisia 90-luvulla kuin nykyään.
  My little pony - ja littlest petshop-munat ovat tylsiä, koska niistä tulee tänä vuonna kai pelkkiä rannekkeita, sormuksia ja muita koruja:( niiden suklaa on kyllä hyvää!

  VastaaPoista