torstai 6. joulukuuta 2012

Ghouls rule Clawdeen ja uudet vaatteet

Ihastuin Clawdeenin erikoiseen hiustyyliin, mutta omasta mielestäni vaatteet olivat ihan hirveät. En ottanut kuvia omasta nukestani ennen vaatteiden vaihtoa, mutta alla näkyy GR Clawdeen alkuperäisessä muodossaan :) Vaatteiden vaihto olikin haastavampi operaatio, kuin kuvittelin. Kyllä siinä raajoja irtosi :D Tai sitten taidot ovat päässeet ruostumaan sitten reilun 10 vuoden, jolloin vielä vaihtelin leikeissä nukeille vaatteita ;) 



Nyt kaupan hyllyille oli tullut Clawdeenille sopiva fashion pack ja tyttönen sai arvoisensa vaatteet. Jotain vanhaa ja jotain uutta,  GR asusta jäivät päälle vyö, kengät ja nilkkarenkaat.

Tämä on muuten mun ensimmäinen Clawdeen Wolf. Tällä hetkellä nukkeja on hmm 16 tai 17. Osaa pari eri versiota, esimerksi Lagoonaa, Operettaa ja Draculauraa.












Kuvia uudesta tyylistä:





 (Ethän kopioi kuvia ilman lupaani /Please, be a good monster and don't copy my pics without my permission)

6 kommenttia:

  1. Tämä vaatepakkaus sopii yllättävän hyvin Ghouls rule Clawdeenille! :)

    VastaaPoista
  2. Clawdeen näyttää hyvältä tässä asussa
    Mageet kuvat :D

    mahtavaa, että aloit postailemaan! :D innolla odotellaan jatkoa

    VastaaPoista
  3. kiitos :) kuvailtavaa vielä riittää, harmi kun ei oo omaa kameraa niin joutuu aina poikaystävän luo viedä nuket kuvattavaksi ;D

    VastaaPoista
  4. Makea tyttönen ja upeat kamppeet! :D

    VastaaPoista
  5. Oho, ompas siistin näkönen toi nukke. Ruma asu on aina ennen karkoittanut, en oo ees tarkemmin tsiigannu. Toi tukka on erityisen pähee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi tukka olikin ainut mihin ihastuin :) Uuden asun kanssa meikkikin alkoi näyttämään kivalle. Karvahirvitys puku on tallessa, mutta tuskin enää eksyy päälle ;D

      Poista