maanantai 10. joulukuuta 2012

Picture day nuket Suomessa :)

Tänään töissä koin iloisen yllätyksen: Br-leluihin saapui kuusi Picture day-nukkea. Ostin heti Cleon ja Draculauran. Hyllyyn jäi vielä Abbey, Spectra ja Draculaura. Näitä pitäisi tulla tälläviikolla vielä lisää, mutta luultavasti aina vaan 1 laatikko kerrallaan..Varsinkin näin joulun alla ei uskalla mitään sanoa varmaksi. Nuken mukana tulee laukku, teline, harja , vuosikirja eli fearbook ja joku hmm.. kansio? :D Ja hintaa oli vain 22,99 €!! Itse tosin epäilen, että hinta mahdollisesti nousee jossain vaiheessa (epäilys, en tiedä varmaksi)
Jeij!

8 kommenttia:

  1. Mä en kestä! Tahtoo tahtoo tahtoo!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äkkiä hankkimaan! :) Toi Fearbook on myös tosi jännä, ihan tulee omat kouluajat mieleen kun vaihdeltiin niitä tarra koulukuvia kavereitten kanssa. Siinä tulee siis 16 monsteri tarraa mukana, joita voi liimata Fearbook vihkoseen.

      Poista
  2. OMG jeee ihanaa mahtavaa :D iiiiiiiih!
    Kiitos paljon tiedosta C:
    Huomenna metsästämään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitten piti tulla vasta ensvuoden puolella , mut kivaa kun tuli jo nyt niin pääsee ostamaan itselleen joululahjoja ;)

      Poista
  3. Ihanaa, että nämä tulivat jo suomeen! Harmi, että pohjoiseen saa tosin vielä odotella. Tuo hinta on myös kiva yllätys, toivottavasti ei nyt nouse korkeammaksi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Br-leluilla ja Toys"R"Usilla on myös nettikaupat, että kunhan ilmestyy sivuille niin saa myös tilattua pohjoiseen :) tosin onhan se erilainen fiilis päästä hypistelemään nukkeja ihan kaupan hyllylle.

      Poista
    2. joo itekkin aattelin tsekata nettikaupat läpi. helpompaa on, vaikka ei tietenkään pääse itte valittemaan sitä valioyksilöä :D

      Poista
    3. Itse tilasin just vähän aikaa sitten netistä yhden Lagoona nuken, onneksi tuli tosi nätti tyttö paketista(:

      Poista