keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Music festival nuket

 
Näistä mahdollisista uutuus nukeista olikin juttua Monsta High nukeissa. Venuksen lookki sai kehuja osakseen, Abbeykin jonkun verran ja Clawdeen sitten taas ei.. :D Ja olen samaa mieltä. Venus on ihana. Abbeykin ihan kiva, mutta jotenkin nähty. Clawdeenistä en tykkää (ei toimi meikit, ei hiukset eikä vaatteet). Piirtelin jonkunlaiset omat versiot näistä, minkälaisena olisin halunnut nuket nähdä (pois suljettuna Venus, jonka piirsin huvinvuoksi).
 
Music festival. Tuo mieleen kesän. Tytöillä on jonkunlaiset festaripassit ilmeisesti kaulassa, piirsin ne mukaan ja mietin tytöille sopivat soittimet. Abbeylle rummut , Venukselle basso ja Clawdeenille kitara. Ehkäpä Operetta laulaisi, vaikka jossain jaksossa taidettiin mainita, että Operetan laulua täytyy kuunnella vain kuulokkeiden kautta :D
 
 
 
 
Harmikseni en osaa oikein piirtää, joten toivottavasti saatte visioistani selvää :D En voinut tehdä mitään kauhean yksityiskohtaista, suunnittelin asut semmoineen TopModel minivihkoseen. Clawdeenin pitäisi jättää tuo ihme disco/r&b/seiskytluku haalari kotiin ja vaihtaa kunnon rokkityyliin. Clawdeen pitää leopardi kuviosta ja muutenkin uskoisin rokkityylin sopivan hänelle varsin hyvin.
 
Abbeyllä olisi hauska nähdä pipo :> Jalassa vähän Uggsien kaltaiset töppöset. Hiukset olisivat ylhäältä vaaleat, keskeltä vihreät ja latvoista pinkit.
 
 
Odottelen nukkepostia :D Olin palkkapäivänä mennyt huutelemaan Huuto.netistä jotain ja voitin huudon. Olisin voinut ehkä jättää tämän nukkeostoksen väliin, kun tässä kuussa niitä on niin monta jo hankittu, mutta toisaalta.. Uusi nukke on aina jees:D
 
Kuka näistä Music festival-nukeista on lempparisi, entä inhokkisi?

4 kommenttia:

  1. toi Clawdeen olis varmaan ollut aika makee :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikä vaan asu ois Clawdeenille parempi kun toi mikä tossa alkuperäisessä kuvassa on :D Toisaalta, joskus nukkeen ihastuukin ihan yllättäen, vaikka aluksi ei olisi tykännyt (itse en aluksi tykännyt esim. GR Clawdeenista)

      Poista
  2. Ooh. Tykkään tosi paljon tosta sun suunnittelemasta Abbeyn asusta. En oikee tajua, miks ne aina tekee Abbeyta tolla samalla väliskaalalla, tylsää. Syy, miks mulla on ainostaan yksi Abbey ja se on se signature. Mut pipopää olis kova!

    Venuksella on ihanat hiukset, mutta asu on taas meh. En varmaan jaksa ostaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)Joo Abbeyt on harmillisen samanlaisia, tykkään mun uudesta Roller maze Abbeystä kun polkkatukka tuo vähän vaihtelua :)

      Poista