tiistai 5. helmikuuta 2013

"Pari nukkea vielä..."

Tämän päivän shoppailut: Iiiiihana Howleen ja supersöpö Operetta.
 
 
 
Nuket tulivat tänään Club Br-alennukseen. Ilman korttia 22,99€ ja kortilla 17,99€ (säästä 5€). Jos nuket ovat ostoslistalla, liittykää clubiin (ilmainen) joko netissä (muista ottaa clubi numero ylös) tai myymälässä (vanhemmat tarvitaan, jos olet alaikäinen). 
 
 
 Sisarukset :)
 
 
 
 



Ps.  Muilla ongelmia bloggerin&tallentamisen kanssa?:/

10 kommenttia:

  1. Jee! Mäkin ostin eilen Howleenin ( ja Robeccan). Täytyy vielä hankkia tuo Operetta jossain vaiheessa. Enää budget Scaris nuket puuttuu sitten. Toivottavasti nekin tulee pian.

    Mulla ei ole ollut ongelmia tallentamisen kanssa. Blogger on aina välillä vaan työläs.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niitä edullisempia Scaris nukkeja koitin tilata vähän extrana ensi viikon lauantaille, toivottavasti niitä tulee. Voihan se tosin olla, että niitä muihinkin myymälöihin saadaan :)

      Poista
  2. Oon aatellu hankkia ton clubi-kortin justiinsa monstereiden takia. :D Miullakin on Howleen. Mulla blogger aina välillä valittaa, ettei tekstiä voitu tallentaa tms, mutta kyllä se vähän ajan päästä taas pelittää normaalisti.

    ~ insanelifedoll.blogspot.fi
    ~ 20 / 25

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mulla on just toi sama ongelma, että ei pysty tallentamaan heti. Oon niin kärsimätön, että se on mun mielestä huippu ärsyttävää! Loppuukohan kohta Howleenit kaupasta, kun aika moni sen on saanut itselleen jo metsästettyä:D

      Poista
    2. meidän cittarissa oli jokaista monta kappaletta, Robeccaa oli tainut mennä eniten. :D yllätyin, että edes löysin Howleenin, yleisimmin meidän kaupungista ovat kaikki uutuudet viety heti ensimmäisenä päivänä.

      Poista
    3. Oho, aika yllättävää! En itse suunnitellut Robeccaa hankkivani, mutta toisaalta se näytti livenä kivemmalta kuin kuvissa niin voihan se olla että senkin ostan :) oliko cittarissa muita nukkeja kuin dance classia?

      Poista
    4. Scarisia ja DCeetä meilläpäin, muita ei enää ollut.

      Poista
  3. Monta nukkea sulla komeilee kokoelmissa tällä hetkellä? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt taitaa olla 36. Niin ne vaan lisääntyy :D

      Poista
    2. No onahn niitä sitten jo aikamoinen porukka :D Ihanaa ^_^

      Poista