sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Juttua seteistä





















Draculaura ja kylppäri 69,90 € Lekmeristä 
 
Draculaura ja ravintola 57,90€ Lekmeristä







 
Ghoulia ja skootteri 69,90€ Lekmeristä



Monster High - High School (X3711) cover 
Koulu 134,96€ Coolshopista .


Mikä on teidän kipuraja leikkiseteissä, paljon olette valmiita maksamaan? Esim. Ghoulia ja skootteri vaikuttaa tosi kalliille, koska skootteria on myyty about kolmella kympillä. Tässä tapauksessa nukelle tulisi hintaa melkein 40 e! Itseäni kiinnostaisi tuo MH-koulu, mutta toisaalta se on vähän tylsä kun siinä ei tule mitään nukkea mukaan.  Jos jonkun setin hankin, se tulee luultavasti olemaan tämä:





MONSTER HIGH 13 Wishes -keidas ja -hahmo

Alunperin mua ei oikein nää tavarat kiinnostanut, mutta mieli on muuttunut :D Tekisi mieli jonkunlaista nukketalon tapaista rakentaa.. mutta toisaalta olen niin brändi uskollinen, että se olis hankalaa. Haluaisin, että kaikki sängyt olisivat oikeita monsteri sänkyjä jne. Okei, saattaisin jotain barbie tavaroita hyödyntää talossa myös. Vielä en viitsi projektia aloittaa, toivon että pääsisin vuoden vaihteessa muuttaman. Sitten olisi parempi rakennella hyvän näköiset hyllyt ja mahdollisesti se monsteri talo :)

6 kommenttia:

  1. Tuo koulu olis kyllä mahtava. Mä itse asettelisin monsterit sinne vaan coolisti hengaamaan, tytär varmaan ihan leikkisikin sillä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olis kiva nähdä toi koulu ihan livenä, kuvasta on niin vaikea sanoa minkä kokoinen se on etc. Jos se tulis alennukseen puoleen hintaan, luultavasti ostaisin sen :)

      Poista
  2. Itse aijon vielä joskus hankkia koulun, skootterin ja Draculauran kylppärin, mutten ollenkaan tykkää tuosta Cleon mikä nyt lienee on, kylpylä? Mutta siitä en piittaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Draculauran kylppäri on super ihana, mutta vähän liian kallis :/

      Poista
  3. Jep itekkin yks päivä katoin noita Lekmeristä että ompas hintaa.. muuten olisin Ghoulian skoottereineen voinut ostaakkin. Itseänikin kiinnostaisi viritellä noille monstereilleni jotain 'oleskelupaikkaa', mutta se projekti joutuu kyllä odottamaan ainakin vuoden..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä aattelin tehdä nukketalo+vitriini yhdistelmän, niin että osa monstereista olisi talossa ja osa sitten siististi esillä hyllyssä:)

      Poista