maanantai 16. syyskuuta 2013

Off topic ;D





Kun muilla on herännyt Pullip-kuume, itseäni on alkanut kiinnostaa Living Dead Dolls-sarja. Monsterit tuntuu välillä vähän liian kauniilta hirviöiltä. Olis kiva jos olisi joku muukin keräilykohde, monster high:ssa kun on välillä taukoja jolloin kauppaan ei ilmesty mitään uutta. Tosin tällä hetkellä ostoslistalla olisi vaikka mitä..

Yhdellä mun kaverilla on kyllä nukkefobia, en tiedä suostuisko tulla kylään jos hyllyn päällä majailisi tämmöinen :D


 http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20120405192348/livingdeaddolls/images/e/eb/San1.jpg



09 toxic molly 


 

Killbaby 


The lost black 

 
 Ei huolta, seuraava päivitys sitten Monster High:sta :D Myös minä tulin hankkineeksi Catherinen :) Se onkin MH bloggaajien suosiossa, harvinaisuudesta jokaisen suosikiksi ;D

6 kommenttia:

  1. Hui nuo on niin pelottavia, mutta onhan nuo itseänikin vähän aina välillä kiehtoneet :D Pumpkin on yksi suosikkejani ja Alice in Wonderland nuket kaikki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muakin ne pelottaa, mutta toisaalta just siks kiehtoo :D Ehkä tosta Toxic Mollystä olis helppo aloittaa, se ei oo ehkä niiiin pelottava kun sillä on toi kaasunaamio :)Alice in wonderland nukeistakin tykkään

      Poista
    2. Ootko figuureja kurkistellu? Nekin on aika hauskoja. Toxic Molly tosiaan olisi sellainen vähän helpompi ensimmäiseksi nukeksi. Mulla on tänä syksynä ruvennu kiinnostaan nämä entistä enemmän. Saa nähdä pitääkö sitä yksi hankkia kokeeksi :)

      Poista
    3. En ole mutta täytyypä tutustua niihinkin :)

      Poista
  2. Haha, pelottavia neitoja ja herroja :D
    Mutta hienoja :3

    VastaaPoista