maanantai 9. syyskuuta 2013

My little pony

Vaikka blogini onkin Monster High-aiheinen, päätin silti omistaa postaksen uusille ostoksilleni :) Nämä kaksi ponia löytyivät kierrätyskeskuksesta hintaan 0,50€ kappale. Poni harrastajien kannattaa vierailla kierrätyskeskuksissa, koska hinnat on enemmän kuin kohtuulliset. Itse asiassa kaikkien kannattaisi käydä :D Löysin itselleni myös kivat (ehjät) korkokengät hintaan.. 0 €! Kirpputoreilla on se ongelma, että ihmiset eivät raaski luopua tavaroistaan ja hinnoittelevat tuotteensa tosi korkealle. Tai sitten ovat ahneita, en tiedä.



Keltasininen poni vuodelta ´83. Kuvassa ei varmaan näy, mutta ponissa oli vähän harmaata likaa. Harja pikkuisen takussa, muuten siisti.
 
Samoin vähän nuhjuinen, mutta muuten ihan siisti poni, samaa vuosiluokkaa. Hännän pikkulettien purkaminen vähän rasittavaa :D 

Kylvyn jälkeen :

 


 Harmi, että häntä on noin hailakka. Pitäisi saada se myös suoristumaan paremmin.

Hyväkuntoiset symbolit!



 Ihanan värikäs harja :)



Musta on ihanaa, että ponit ovat kolmekymmentä vuotta vanhoja ja silti "elossa"! Kuinkahan paljon leluja kaatopaikalle päätyykin.. Itselläni ei suurta ponikokoelmaa ole. Yleensä nautin poneista vähän aikaa, puunaan ne mahdollisimman siisteiksi ja myyn ne samaan hintaan eteenpäin, kuin millä ne itse ostin. Olisi hauska tiedää näiden ponien historia, miten ne ovat selvinneet näistä vuosista. Ovatko ne kenties olleet jossain vaiheessa keräilijällä, lapsilla jotka ovat osanneet leikkiä siististi, viettäneet vuosia kirpputoreilla.. Molempien ponien symbolit ovat hyväkuntoiset, toisella posket punoittaa ja silmissäkään ei ole suurempia virheitä. Tosin epäilen, että sinikeltaisen ponin harjaa on parturoitu joskus.

Kellään tietoa, minkä nimisiä nämä ponit on? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti