tiistai 1. tammikuuta 2013

Pohdintaa

Mä siis niiiiin haluaisin kaikki Wave 1 - nuket. Tutkin Ebaytä ja  voihan masennus..

Clawdeen Wolfin hinta pyörii $100-200 paikkeilla riippuen kunnosta. Draculauraa tarjolla eniten ja halvimmalla hmm. 

Ja  Wolfin päiväkirja erikseen myynnissä 30 dollaria "buy it now" ja lemmikki 45 dollaria, U serious?

Yhdellä myyjällä oli neljä ensimmäisen aallon nukkea (Clawdeen, Lagoona, Draculaura ja Frankie) myynnissä n. 600 dollarilla (euroissa n. 454 e). Yhdelle nukelle jäisi hintaa dollareissa n. 150 ja euroissa n. 113. 

Olen jostain blogista/blogeista (en kuollaksenikaan muista mistä) että vuoden 2012 loppupuolella, on jossain kaupassa (Hongkong?) bongattu vielä Ghouliaa :O

Samoin pohdiskelen, olisikohan tulevaisuudessa mahdollista, että alkuperäiset nuket julkaistaisiin uudestaan ja täsmälleen alkup. näköisinä.


Tuntuu, että nukkeja julkaistaan niin kauheeta vauhtia, ettei kerkeä oikeen kyytiin. Haluaisin ostaa vanhoja nukkeja, mitä ei ole kaupassa enään,  mutta toisaalta myös kaupassa olevia, koska niitä on taas myöhemmin hankala metsästää. Tiedän, että alkuvuodesta tulee myyntiin paljon "pakko saada" nukkeja, mutta olen ihan solmussa raha-asioiden kanssa ja nukkejen ostelun sijaan, pitäisi maksaa laskuja.. Huoh, ollappa lapsi taas!  Mun sisällä asuu pieni Peter Pan joka ei halua stressata vuokranmaksua ja visalaskua, se haluaa käyttää palkan keräilyharrastukseensa. Toisaalta, jos olisin eilen malttanut lähteä juhlimaan autolla, olisin voinut käyttää rahat juomien ja taksin sijasta muutamaan uuteen nukkeen. Nukeista on paljon enemmän iloa pidemmällä aikatähtäimellä..


Ihana Cleo

Pieni avautuminen heh ;)

11 kommenttia:

  1. Tuolla on halpa Basic Draculaura :) http://www.huuto.net/kohteet/monster-high-draculaura-nukke/249939951

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkistä! Laitoin heti tarjouksen :)

    VastaaPoista
  3. Mäkin olen ihmetellyt samaa noiden perusnukkejen kanssa. Olisi kiva haalia ne, mutta ei haluaisi maksaa törkeyksiä. Onneksi joitakin vanhempia nukkeja saa vielä suhteellisen helposti (siis core 2 -sarjoja ja re-releaseja). Ja noita tosiaan ilmestyy aika hurjalla vauhdilla! Toisaalta kiva, että on varaa valita, mutta jos jää hankkimatta välistä joku, niin sitä on myöhemmin vaikea saada. Metsästin esimerkiksi Clawdia aika kauan. :)

    Ja ihana tuo Cleo! Onko sillä muuten samanlaiset kädet kuin Ghouls Rule Cleolla? Näyttävät kuvassa niin pieniltä ja siroilta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Multa itseasiassa puuttuu GR Cleo, tosin aattelin metsästää sitä alennusmyynneistä, samoin GR Frankieta. Tykkään tosi paljon Picture day Cleon hiuksista :) Ja kädet ainakin mun silmiin näytti hyvin siroilta ;D

      Poista
  4. Uusia nukkeja tulee melkoisen nopeaan tahtiin... Vanhemmista nukeista olisi kyllä kiva saada uudet julkaisut (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep ehkä sitten viimeistään hamassa tulevaisuudessa kun MH nukeista on tullut Barbien kaltainen klassikko ;D Musta on hassua, ettei niitä alkuperäisiä valmisteta uusiksi, koska Monster High jaksoissa tytöillä on (lähes) aina samat basic vaatteet päällä :P Jos joku myöhemmin innostuu nukeista, joutuu sit hankkimaan vähän erinäköisen nuken.

      Poista
  5. Itse olen löytänyt noita yhä viime syksyllä ihan perus marketeista. Draculaura, Frankie, Toralei, Cleo&Deuce tupla paketti ja Ghoulia on kaikki lähteneet mukaan puolen vuoden aikana. Kaikissa ollut paksu pölykerros ja maanneet vanhojen nukkejen takana. Kannattaa käydä lelukauppojen sijasta syrjäisissä Cittareissa ja muissa, ne ovat aivan mahtavia apajoita :)

    VastaaPoista
  6. Wau!! Oonkin miettinyt,että pitäis käydä jossain keski-suomessa/muualla pohjoisessa,kun eivät vissiin ihan niin suosittuja ole muuallapäin ja tutkia isoja marketteja mitä hyllyistä löytyy. Kiitos,annoit toivoa metsästykseen;D

    VastaaPoista
  7. 1 allon nukkeista kaikki paitsilagoona on löytynyt ihan citymarketin hyllyltä

    juliutus.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tän postauksen jälkeenhän ne kauppoihin ilmestyi :) Paitsi Ghouliaa en ole nähnyt :(

      Poista