torstai 31. tammikuuta 2013

Uutisia!

Kävi ihan päinvastoin kuin olin ajatellut. Scaris saapui Suomeen NYT, ja muita uutuuksia sitten varmasti myöhemmin..

Mutta missä Jinafire??:( Jumboon näitä tuli 1 laatikko missä oli 2 Skelitaa, 1 Frankie, 2 Clawdeenia ja yksi Rochelle. Näitä on tänään lähetelty maailmalle ja ainakin toistaiseksi varasto näytti olevan vähissä O_o toivottavasti näitä kuitenkin tilataan uudestaan.

Huomion arvoista on myös se, että nuket on valmistettu Indonesiassa. Hintaa oli 29,99€.


 
 
 
 
 

 

 

 
 
MAHTAVAA, että Skelitasta uskallettiin tehdä kunnolla luurangon näköinen. Odotan vanhempien kauhistuneita reaktioita. Monestihan vanhemmat kysyvät "lapseni toivoi monster high nukkea, mitä ne on?" ja sitten "hyiii miten rumia, tuommosenko se haluaa" :D


JA isoin yllättäjä:

 
Ensimmäisen aallon nukkeja!! Tai no, kyseessä lienee uusinta"painos" , mutta kuitenkin.
 
Ja kaikki satunnaiset monsterit siellä selailemassa, klikatkaa itsenne lukijoiksi niin saatte tietoa uutuuksista mahdollisimman pian :) !

21 kommenttia:

  1. Oho melkoinen ylläri nuo basicit. Ilmeisesti Indonesiasta nekin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, Indonesiasta oli nää kaikki.Itse olen tyytyväinen, mutta uskon että joitain keräilijöitä voi harmittaa, kun eivät "alkuperäiset" nuket ole enään niiin harvinaisia.Harmi muuten Yoru, että olet ilmeisesti poistanut blogisi:/

      Poista
    2. Hyvähän se on, että basiceja saadaan lisää nyt kun osa on vaurioitunut liiman takia. Tai näin minä ainakin ajattelen. Juu poistin blogin, koska tuli niin surullinen mieli kun melkein kaikki Indonesiassa valmistetut nukkeni on pilalla. Koko nukkeharrastus on ollut mietinnän alla. Uskoisin kuitenkin nyt, että uusi tulee jossain vaiheessa. Tällä hetkellä minulla on puolet vähemmän nukkeja kuin mitä oli Monsterfieldin aikaan :(

      Poista
    3. Joo ehdinkin lukea sen postauksen, missä näkyi kaikki pilalle menneet nuket, niitä oli kyllä hurjasti:/ saitko siihen reklamaatioviestiin vastauksen jo?

      Poista
    4. Niiden määrä itseasiassa kasvoi vielä sitten siitä noin puolella. Pyysivät lähettämään sinne ja lupasivat jotain tilalle. Eihän se auttanu muuta kun pakata nuket ja pistää sinne menemään.

      Poista
    5. Ohhoh! Mulla on osalla hiukset kärsinyt, mutta ei semmoinen pieni tahmaisuus ihan hirveästi itseäni haittaa. Yhdellä nukella on vaan tosi lyhyessä ajassa mennyt jo huomattavan huonoon kuntoon hiukset. Olkoon nyt sitten vaikka testikappale ja näyttäköön miten pitkälle ongelma voi mennä :P Jos muistat ja jaksat, kirjottele tänne kun reklamaatio tuosta vielä etenee ja saat uutta infoa asiasta.

      Poista
    6. Kyllä minä muistan ja jaksan :) Kirjoittelen tänne sinulle kun jotain uutta tapahtuu. Inhottavaa, että sinunkin nukeillasi on samaa ongelmaa :( Minullakin meni parilla nukella tosi lyhyessä ajassa melko pahaksi tilanne, vaikka olivat todella pitkään olleet ongelmattomia. Jotenkin tosi outoa.

      Poista
  2. Vau! Scaris ja ensimmäisen aallon nukkeja! Mitä, mitä! Kohta putoan tuolilta. :D Mahtava löytö! Voi, kumpa tulisivat pian tännekin... Ihana tuo Skelita ja mahtavaa, että on nyt kunnolla luurangon näköinen. Kropan yksityiskohdat ovat upeita. :D

    Tästä alkaakin sitten armoton nukkejahti. Mistä kaupasta nuo basicit muuten löytyi? Oliko lelukauppa vai ihan perus marketti?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikki oli Br-leluista. Myös Toys"R"Us kantsii tsekata jos läheltä löytyy (samaa yhtiötä, samankaltaista valikoimaa). :)

      Poista
    2. Asun niin pohjoisessa, ettei täällä sellaisia ole. Odottelen siis kärsivällisesti etelän reissuja tai noiden rantautumista nettikauppojen puolelle. Ei siinäkään varmaan enää kauaa mene. :)

      Poista
  3. Siistiä, että nukkeja on taas tullut Suomeen, harmi vain että tänne Kouvostoliittoon niitä tuskin eksyy. Jostain syystä tänne ei ole tilattu yhteenkään isoon kauppaan (Prisma, cittari tms.) mitään, eikä kukaan ole kuullutkaan, että tilattais. BRleluissakin ollaan aika huuli pyöreenä koko asiasta, ja Vakkarilelukauppa ei ole saanut yhteyttä maahantuojaan..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä voin huomenna kattoa töissä pitäiskö Kouvolassa olla näitä. Ne on nimittäin koneella nimellä "matkahahmo" ja "klassikkohahmo" , en tiedä tunnistaako kaikki Scaris nimeä ;D Jostain syystä MH-nuket vaan myy huonommin pohjoisemmassa päin, niin ei ihan välttiä joka myymälään siksi lähetetä.

      Poista
    2. Eipä ollu kouvolassa ainakaan toistaseks näitä:(

      Poista
  4. Ou jee! Ihanaa. Mun pulssi nousi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa.. ja kallista :D ensviikollekkin pitäis säästää rahaa kun jotain kivaa on vielä tulossa(:

      Poista
  5. Hei nindi, paljonko noi basicit sitten maksaa? Oisin ehdottomasti ostamassa Clawdeenin, jos niitä tänne Porvooseen edes tulee .__. ja ihanaa, et noi Scaris-tyypitki tuli :D

    VastaaPoista
  6. "Näyttää siltä, että sinua ei ole kutsuttu lukemaan tätä blogia. Jos arvelet, että on tapahtunut virhe, ota yhteyttä blogin kirjoittajaan ja pyydä kutsu." :(

    VastaaPoista
  7. MITÄMITÄMITÄ?!? :D mistä pongasit Basicit? pitäisi kai käydä ostamassa Clawdeen Scarisista ja Draculaura Basicista. (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Br-leluista :) mutta ainakin Jumbon Br-leluista loppui basicit (iltapäivällä tänään meni viimeinen Draculaura :/ ) voin kyllä infota jos tulee lisää.

      Poista